Skip to main content

Weblap készítés

2000 óta foglalkozunk weboldalak tervezésével, a hagyományos html nyelven íródott oldalaktól kezdve a dinamikus tartalomkezelő (cms) és shop rendszerekig.  Kiemelt tevékenységünk a weblapkészítés  a webdesign és a honlap optimalizálás  kereső rendszerekrel.

A weblapkészítés során az Ügyfeleinket széles kínálattal várjuk. Lehetővé téve, hogy a különböző anyagi lehetőségek ellenére magas műszaki minőségű szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek. A weblap készítését nem tekintül lezártnak az weblap átadása után sem. rendszeresen ellenőrizzük elkészült honlapjainkat. Szükség esetén korrigáljuk az oldalakat.

Weblap készítése Typo3 tartalomkezelő rendszerrel!

 Ez a tartalomkezelő rendszer rendkívüli módon egyszerűbbé teszik a weblap karbantartását. A felhasználóbarát adminisztrációs modulon keresztül bővíthetjük honlapunkat, módosíthatjuk tartalmát, friss információkkal láthatjuk el a célközönségünket. A tartalomkezelő rendszere  kezelése a szövegszerkesztési ismereteken kívül minimális informatikai ismeretet igényel.

A tartalomkezelők költségtakarékos megoldásnak bizonyultak a weblap elkészülte után, mert nincs szüksége speciális ismeretekkel rendelkező weblapkészítőre vagy webmesterre, vagy nem kell megbíznia a karbantartással külső szakembert.

Több domain

Egyetlen telepített  rendszeren belül több domaint használhat különböző tartalommal, más megjelenéssel akár több nyelven is.

Jogosultságok

A felhasználók csoportba sorolhatóak. Széles lehetőséget biztosít a rendszer a felhasználók jogosultságainak beállítására akár regisztrált felhasználóról  (frontend)  vagy szerkesztőkről (backend) legyen szó.

Kijelzőfüggetlen megjelenés

A Hagyományos technológiával programozott honlapok egyetlen kijelzőméretre készülnek. A responsiv honlap lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy laptopon tableten, mobiltelefonon is jól olvashassa a honlapot.